Uključiti rernu na 180 stepeni da se zagreje.
Ulupati belanca sa šećerom u čvrst sneg, pa dodavati postepeno žumanca, ulje i mleko uz mućenje.
Prosejati brašno, kakao i prašak za pecivo i sve sjediniti mešanjem.
Istresti u obložen pleh 35 x 25cm i staviti da se peče 25 do 30 minuta zavisno od rerne.
Dok se kora peče skuvati fil.
Pomešati puding, šećer i 200 ml mleka, a preostalih 500 ml staviti na vatru da provri.
Pre nego što provri dodati kokos, a zatim i puding i mešati dok se ne zgusne.
Skloniti sa vatre, preko staviti foliju i ostaviti da se hladi.
Kada se kora ohladi pošto će ona pre otopiti čokoladu u slatkoj pavlaci.
Preseći koru na dva dela, obe isprskati mlekom, donju više, gornju manje ( kako biste je lakše preneli ).
Na kore premazati otopljenu čokoladu ( ganaš ).
Ostaviti da se stegne dok se ohladi fil potpuno.
Ohladjen puding izmiksirati.
Posebno umutiti slatku pavlaku, onih 200ml.
Po malo dodavati slatku pavlaku filu i mutiti.
Na prvu koru naneti pola fila, pa staviti drugu koru i naneti ostatak fila.
Dekoracija po izboru.
Ohladiti i poslužititi.
Prijatno!